Sim Shoot #5

We zijn er weer! Het was een tijdje wat rustiger rondom Sim Shoot, zowel hier op de blog als in het ‘echte’ leven. Maar we gaan de draad weer oppakken en elke maand een nieuwe Sim Shoot online zetten.

Bruiloften, dat is een vak apart. Vrienden van ons zijn afgelopen zomer getrouwd. Toen ik hoorde dat ze gingen trouwen dacht ik joepie, ik trek mijn stoute schoenen aan en vraag of ik met hun trouwfotograaf mee mocht lopen. Voor mij natuurlijk enorm leerzaam en wist dat deze vrienden dat vast geen enkel probleem zouden vinden. En inderdaad ze reageerden zoals verwacht erg enthousiast maar hadden nog niet echt een geschikte trouwfotograaf gevonden.

Eerlijk is eerlijk, een trouwfotograaf is nou eenmaal aan de prijzige kant. Dit was ook de reden dat ze vroegen of ik hun trouwfotograaf niet gewoon wilde zijn – uhm slik … – Ik had dit natuurlijk nog nooit gedaan en je moet op zoveel dingen letten waar ik totaal nog geen kennis van heb. Hier moest ik even goed over nadenken, eigenlijk kon ik hier geen nee tegen zeggen, wat een kans!

Onderstaand vind je een aantal foto’s die we van te voren op de locatie hebben gemaakt, zodat we alvast aan elkaar konden wennen en kijken wat de verwachtingen zijn. De trouwfoto’s volgen binnenkort!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *