Sim Shoot #4

Vorige maand deelde Simone een zwangerschapsshoot en deze maand deelt ze de newbornshoot van het kleine wondertje.

Van een shoot komt een shoot.

“Zoals je de vorige keer wellicht hebt gelezen mocht ik een prachtige zwangerschap vastleggen in het Noorderplantsoen. Nu had ik het geluk dat ze mij ook weer hadden gevraagd voor een newborn reportage. Baby’s zijn namelijk in mijn ogen het allermooiste wat er is. Zo klein, puur en zonder zorgen.

Toen de kleine knapperd bijna drie weken oud was ben ik weer naar Groningen gereden. Het lastige aan baby’s fotograferen is dat het altijd maar ‘afwachten’ is of ze toevallig die dag ook zin hebben in een fotoshoot. ;-) Gelukkig werkte de kleine goed mee, zelfs een beetje aan de drukke kant. Wauw wat zijn baby’s toch fantastisch!” 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *