Sim Shoot #3

Alweer de derde Sim Shoot op KOTB. Deze maand een zwangerschapsreportage in het Noorderplantsoen in Groningen. Enjoy!

Gelukkig, het werkt! 

“Eerlijk is eerlijk, als je je dromen wil gaan volgen is het maar afwachten hoe dingen uitpakken. En ik moet zeggen dat het me tot nu toe (gelukkig) niet tegenvalt.

Ik had het geluk dat ik weer benaderd werd door een ontzettend lief persoon en zij wilde graag samen met haar vriend een zwangerschapsreportage bij hun in het Noorderplantsoen in Groningen. Voor iemand die in Groningen is geboren moet ik toegeven dat ik daar nog nooit echt was geweest. Nu kan ik zeggen dat het voor het fotograferen een enorm mooie locatie is! En dan te bedenken dat ik nog maar een klein stukje heb gezien.

We hadden afgesproken op een zondag in de loop van de ochtend. Geen super zonnige dag maar gelukkig was het redelijk helder en droog. We zijn begonnen met een paar foto’s bij hun binnen en daarna reden we naar het Noorderplantsoen. Onderstaand vind je hiervan een aantal foto’s waar ik, en zij gelukkig ook, blij mee waren.” 

De Sim Shoot van vorige maand gemist? Bekijk hem hier (<-klik). Mocht je zelf ook een fotoshoot willen, neem dan via Facebook contact op met Simone

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *