Lila showt haar outfit van Tapete

Eerder dit jaar showde Flynn een super leuke outfit van het Nederlandse kinderkledingmerk Tapete. Dit keer showt Lila een mooie outfit uit de nieuwe wintercollectie van het merk. 

Tapete 
Tapete is een merk van Nederlandse bodem voor baby’s en kinderen van nul tot tien jaar. Kenmerkend door kwalitatief hoogwaardige collecties met prachtige grafische prints die een enorme aantrekkingskracht hebben op kinderen. Wat ik zelf heel fijn vind, is dat de kleding wordt geproduceerd van organic katoen.

Wintercollectie 2017
Deze winter is de collectie fors uitgebreid met een aantal nieuwe stijls. Een stijlvolle collectie met veel nieuwe characters en een aantal succesvolle prints keren terug. De coole prints staan op jurkjes, shirts en sweaters voor jongens en meisjes. Ook is er een newborn collectie met prints voor de allerkleinsten. Bekijk de hele wintercollectie op de website van Tapete.

Waar te koop?
De collectie is verkrijgbaar via de eigen webshop én bij de aangesloten verkooppunten in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië en Taiwan.

Mijn ervaring
Ondanks dat Lila momenteel het liefste alleen maar ‘roze’ kleding draagt, vind ze deze ‘blauwe’ kleren gelukkig ook mooi. Vooral de trui met de Koala is ze dol op. Volgens mij zit de trui super lekker, want deze is heerlijk zacht. Ik vind het totaal plaatje met het rokje met streepjes en de maillot met stippen heel leuk staan. De kwaliteit is echt goed en de pasvorm valt ook mooi.

Zowel voor meisjes als voor jongens hebben ze super leuke items deze winter. Kledingstukken die je goed kan combineren met elkaar. De hele collectie kan je bekijken op de website van Tapete. Enjoy!

 

 

 

 

 

 

Deze post is mede mogelijk gemaakt door Tapete.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *