KOTB’s mei

Een heerlijke maand, waarin we alvast een voorproefje kregen van de zomer, we een mini-vakantie hadden met prachtig mooi weer en ik weer veel te veel inspiratie op deed. Dag mei, hallo juni!

Deze maand hebben we heerlijk gefietst op mijn nieuwe hippe moederfiets van BSP, een fiets die ook nog eens eerlijk wordt geproduceerd. Flynn showde zijn 100% organic katoen outfit van het Nederlandse merk Tapete. Speciaal voor de vaders (maar eigenlijk voor de moeders) deelde ik een aantal moederdag tips. In mei gaf ik Flynn precies 10 maanden borstvoeding en vertelde ik over mijn organic voedingsbeha en wasbare borstkompressen. We genoten van onze jaarlijkse broes- en zussendag in het pretpark waar eten en drinken is inbegrepen in de toegangsprijs. Ik werd heel happy van mijn extra grote Happy Towel. En schreef ik over een vreemd feestje. Ook genoot ik samen met man en kindjes van een heerlijke mini-vakantie in NL. Kortom een hoop gezien, geschreven en gedaan. Mei wat was je fijn! Daarom voor jullie ook nog wat fijne tips.

Fruitfunk webshop en schoolbars
Al eerder schreef ik over de gezonde snoepjes van Fruitfunk en deze maand introduceerden ze hun webshop én een nieuw product, namelijk de schoolbars. Samen met Lila proefde ik dit nieuwe gezonde tussendoortje, dat perfect is om mee naar school te nemen of voor onderweg. Volgende maand vertellen we er meer over. Om dit te vieren mag ik jullie een speciale korting aanbieding! De hele maand juni krijg je 10% korting op jouw bestelling via de webshop van Fruitfunk met de code ‘Kidsontheblog’. 

Vingino kinderkleding
Vingino, wie kent het niet! Het merk waar alles om denim draait. Een stoere, ruige uitstraling waarin elk kind er cool uitziet en zich zelfverzekerd voelt. Grote kans dat jouw zoon of dochter wel een stoer item van Vingino in de kast heeft hangen. Maar wist je dat ze tegenwoordig ook een speciale collectie hebben voor de allerkleinsten onder ons? Kijk hoe leuk het denim jasje is en de stoere romper en polo van de mini collectie. En ze hebben nog veel meer leuks, check het op de website van Vingino. Volgende maand showt Flynn zijn nieuwe outfit, so stay tuned!

Marcel’s Green Soap: Clean your home & save the planet
Schoonmaken is niet mijn hobby, maar met de schoonmaakmiddelen van Marcel’s Green Soap wordt het toch een stuk leuker. Met deze vrolijke kleurtjes, fijne geurtjes en een milieuvriendelijke inhoud in een 100% gerecyclede verpakking wordt zelfs schoonmaken een feestje. Maakt geweldig schoon, ruikt fantastisch, is volledig natuurlijk en 99 procent biologisch afbreekbaar. Dus een schoon huis en een schone planeet. Ik snap überhaupt niet waarom er schoonmaakmiddelen bestaan met chemische stoffen waarmee we misschien ons huis wel, maar de aarde niet bepaald schoner maken, als het ook anders kan… Snap jij het?

Hopelijk hadden jullie ook een fijne mei. Tot volgende maand! Wat was jouw hoogtepunt afgelopen maand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *