KOTB’s juli

Juli, de maand waarin mijn baby een dreumes werd, op de dag dat zijn vader (én zijn tweelingbroer) weer een jaartje dichterbij de 40 zijn geworden. Ai! Een fijne maand met veel regen en veel inspiratie. Enjoy!

Afgelopen maand showde Lila haar ijsjes legging van CarlijnQ en Flynn zijn outfit van Zara. Ik dronk mezelf mooi met de ‘Picture Perfect’ thee van tastea. Flynn werd 1 jaar en trakteerde op leuke Minion bananen op de kinderopvang. Ook deelde ik een update van Flynn zijn kamer met een toffe cactus lamp. Simone deelde alweer haar derde shoot met ons en zelf volgde ik een fotoworkshop voor mijn werk. Ik leerde veel over diafragma, sluitertijd en histogrammen, dat gaat vast nog goed van pas komen.

De perfecte barkrukken voor onze keuken 
Eind vorig jaar verbouwden wij onze keuken. Sindsdien waren we op zoek naar de perfecte barkrukken voor aan het kookeiland. Dit was nog best lastig, maar uiteindelijk vonden we de Franky Counter stool van Dutchbone. Een mooie cognac leren design kruk, die perfect past in onze keuken en ook nog eens heerlijk zit. De krukken zijn er ook in het zwart en bleken erg populair want ze waren overal uitverkocht. Uiteindelijk kocht ik de krukken bij Puur Design & Interieur, waar ze ook nog vele andere mooie design barkrukken verkopen. We zijn super blij met de krukken en ze staan toch fantastisch?

Nieuwe Boho tiffin designs en formaten 
In 2015 schreven we al eens een review over Boho Tiffin. Inmiddels zijn we twee jaar verder en zijn er een aantal toffe nieuwe designs beschikbaar en ook een aantal nieuwe formaten. De foto linksboven is speciaal voor hippe meiden. Leuk als lunchbox voor Lila straks naar school gaat. En op de foto rechts zie je een wat grotere variant met twee bakjes in plaats van drie, die je voor een heerlijke salade kan gebruiken. Handig om mee naar kantoor te nemen. I like it!
NAÏF: na 3 jaar babyproducten, nu ook een complete verzorgingslijn voor vrouwen 
Whooohoooo! NAÏF, één van mijn favo merken met natuurlijke verzorgingsproducten voor baby’s (lees hier meer over de zonnebrand en aftersun) heeft nu ook een lijn speciaal voor vrouwen. Yes, nu hoef ik de producten van de kids niet meer stiekem te gebruiken (haha). Het assortiment bestaat uit een dagcrème, nachtcrème, shampoo, conditioner, showergel, bodyscrub, bodylotion en handcrème. Eigenlijk alles wat je nodig hebt. Nog een deo erbij en dan is het helemaal compleet!
Het positieve effect van vakantie
Ga jij nog op vakantie met je kids? Doen! Of heb je het er (helaas) alweer op zitten…? Leuk om te weten dat vakantie een positief effect heeft op kinderen. Zo stimuleert het kinderen om een nieuw perspectief te gebruiken. Helpt het kinderen beter te plannen en problemen op te lossen en heeft het een positief effect op de stressregulatie en het leervermogen. Daarnaast verhoogt vakantie het algemene gevoel van tevredenheid en nemen aandacht en concentratie toe na 20 minuten in de natuur (hiervoor hoef je natuurlijk niet persé op vakantie te gaan). Al met genoeg reden om lekker vaak op vakantie te gaan! ;-) Lees er hier meer over. Wij mogen volgende maand heerlijk gaan genieten van drie weken vakantie met z’n viertjes. Ik kijk er naar uit. Happy vakantie, happy august!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *