KOTB’s Friends: Loverock

Met trots introduceren wij onze eerste nieuwe vriend van het nieuwe jaar: Loverock! We schreven al eerder een review over de badschuim van Loverock en zijn sindsdien fan van deze natuurlijke verzorgingslijn. Ook dit jaar zullen we jullie op de hoogte houden van nieuwe producten en ontwikkelingen van het merk. 

IMG_4279_resize

Tijdens onze eerste kennismaking met Dieke (de oprichtster van Loverock) bij KEET in Rotterdam, klikte het eigenlijk meteen. We hadden het zo gezellig dat we de tijd helemaal waren vergeten en Dieke haast te laat kwam om de kids van school te halen. Oeps! Gelukkig kwam het goed. Sindsdien hebben we regelmatig contact met elkaar en ook dit jaar gaan we zeker weer mooie dingen doen samen.

IMG_0809_resizevlnr: Dieke, Laura, Mirte

We mogen jullie dan ook alvast verklappen dat Loverock binnenkort met een nieuw product komt! Een pure massageolie speciaal voor zwangere vrouwen, baby´s en kinderen. Hoe fijn is dat! Aangezien Mirt zwanger is van haar tweede spruit, kan ze niet wachten tot de olie er is.

De doelgroep van de massageolie is veel kwetsbaarder om via de huid schadelijke stoffen te absorberen, de puur natuurlijke producten van Loverock spelen daar op in. “Met onze rijke massageolie bieden we optimale bescherming, zonder slechte toevoegingen. Gewoon het beste uit de natuur, voor thuis én in de salon!” vertelt Dieke.  De massageolie bevat alleen pure oliën, die de huid optimaal verzorgen en beschermen. In Dieke haar gastblog van vorig jaar lees je alles over de kwetsbare kinderhuid.

Nog een leuk nieuwtje! Er wordt binnenkort ook een hele nieuwe biologische verzorgingslijn vanuit Frankrijk gelanceerd, speciaal voor tienermeiden: Lady Green! We zijn benieuwd.

727a3ee9-6315-41bd-86de-514d2e4c5c3d_resize

Wij zijn blij met Loverock als vriend van KOTB en hopen ook dit jaar weer op een mooie samenwerking. Wil jij ook vriend worden van KOTB? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *