KOTB’s friends: Kelly Therapy

Kellytamientjes… Ken je ze nog? Eind maart hadden we een leuke winactie op de blog (lees hier) waarin we een grote portie weg mochten geven. Oftewel een heerlijke massage van Kelly Therapy. Wil je weten wat de winnares van de massage vond? Lees dan verder.

Niet alleen wij zijn blij met Kelly als vriend van KOTB, ook de winnares van de ontspanningsmassage was blij met Kelly. Ze had nog nooit eerder een massage gehad en ze had verwacht dat het allemaal wat ‘zweverig’ zou zijn. Dit viel haar gelukkig reuze mee, ze genoot van de massage en ging ontspannen naar huis. Fijn, dankjewel Kell!

image8
Kelly

Kelly heeft haar praktijk in Groningen en is gespecialiseerd in therapie voor vrouwen. Houden we van! We bedoelen de mannen hebben tegenwoordig de ‘Barbershops..’ Dan mogen de vrouwen ook wel eens me-time opeisen. BAM! Boek eens een ontspanningsmassage voor jezelf en je hoeft alleen maar te genieten. Wie wil dat nou niet?
image1

image3

Het idee om een praktijk te starten had Kelly al toen ze nog een tiener was, samen met Mirt fantaseerde ze er al over. Zo’n twee jaar geleden zette ze de stap, zei haar baan op en begon haar praktijk voor een paar uur per week. Inmiddels behandelt ze drie dagen en is hoofdhuurder van het mooie pand midden in het centrum van Groningen stad. Hoe stoer is dat!?

image4

Wij zijn fan van Kelly Therapy en hopelijk zij ook van onze KOTB Therapy. ;-P Wil je meer over de behandelingen weten (of gelijk één boeken), neem dan een kijkje op haar website (<-klik!).

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *