KOTB’s Friends: Cygoat Designs

Een grote vriend van Kids on the blog is Cygoat Designs. Dat is ook niet zo gek, want Cygoat is het bedrijf van Gertjan, de papa van Lila, de man van Mirte en een goede vriend van Laura. Benieuwd wat voor toffe dingen Cygoat Designs ontwerpt? Kijk verder!

Cygoat’s core business is kledingontwerp, illustratie en productie. Zowel voor een eigen label als voor vele andere klanten. Zou Lila daarom zo’n grote collectie aan kleertjes hebben? ;-)

Maar Cygoat doet meer, namelijk ook designs van website, folders, flyers, posters en zo heeeel af en toe wordt er ook wel eens een geboortekaartje ontworpen of een muurschildering gemaakt voor op de kinderkamer. Hoe leuk is dat!

 

Cygoat_gbk_Lila

Cygoat_gbk_Dex
Geboortekaartjes by Cygoat Designs

De geboortekaartjes van Dex en Lila heeft Gertjan ontworpen en er is nog een kaartje in de maak voor een nieuw vriendinnetje van Lila… Nog een paar weekjes wachten… Spannend! Het piratenschip op Dex zijn kamer is ook door de papa van Lila gemaakt. Ai ai captain!

Cygoat_muurs_dex
Ontwerp muurschildering by Cygoat Designs

Wij hopen ooit nog op een Cygoat Mini collectie of missschien onze eigen KOTB’s kleertjes, maar dat zijn mooie toekomstdromen.. wie weet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *