Heb je wel eens gedacht aan het huren van babykleding?

In samenwerking met Poppy to PUMPKIN wordt er tijdens de Negenmaandenbeurs de meest duurzame babykamer weggegeven. In deze kamer verzorgt Hulaaloop de inhoud van de kledingkast met babykleding van de merken Imps & Elfs, Little Label, Tapete en Icecream Bandits.

Hulaaloop is een abonnement op het huren van babykleding. Emma (één van de twee oprichtsters): “Het ontzorgt ouders doordat je de babykleding kunt inwisselen voor een maatje groter wanneer je kleintje een groeispurt heeft gemaakt.” Puck (één van de twee oprichtsters): “We maken het ouders makkelijk om bewust om te gaan met hun kinderkleding en zo krijgen ze weer wat meer vertrouwen in hoe de wereld er over 20 jaar uitziet”.

Als moeder van twee kids en een derde op komst is dit heel herkenbaar. Zeker het eerste jaar groeien ze zo snel uit de kleertjes. Dan is het gewoon zonde om dure kleding te kopen, wat je vervolgens maar heel kort gebruikt. Ik heb het geluk dat ik veel kleding kon lenen en inmiddels voor ons derde kindje nog genoeg kleding heb van Lila en Flynn, waardoor ik de eerste maanden prima door kom. Maar hoe leuk en duurzaam is dit concept voor kersverse ouders waarbij je de kleding gewoon omruilt voor een maatje groter als het niet meer past. Ik vind het een geweldig initiatief! Ook heel leuk en origineel om tijdens een babyshower of als kraamcadeau te geven. Je betaalt €17,50 per outfit (romper, broekje en shirtje) per maand.

Veel ouders herkennen het, de onzekerheid en vragen die spelen vanaf het moment dat er een kleintje op komst is. Wat zijn de beste producten & in welke wereld laat ik mijn kleintje straks achter? In de meest duurzame babykamer wordt het ouders heel makkelijk gemaakt. Hier kunnen zij inspiratie opdoen om hun kleintje een duurzame start te geven. In deze kamer worden de volgende acht duurzame merken getoont: Hulaaloop, Bednest, verf voor ouders, Sprinklr, Cre8, Baby Verhip, SterkvoorWasbaar en Forbo-Flooring. Welke goed zijn voor de kleine EN de wereld, twee vliegen in één klap! Kijk daar worden we bij KOTB heel blij van.

De duurzame kamer is te vinden op de Negenmaandenbeurs, bij stand 08.PB16A als onderdeel van  Puur Baby Plaza (onze grote favoriet op de Negenmaandenbeurs). Wij gaan zeker een kijkje nemen! Jij ook?

Meer informatie over het huren van babykleding vind je op de website van Hulaaloop.

 

*De foto’s zijn gemaakt door Poppy to Pumpkin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *