Hamamdoeken voor kids

Al eerder schreef ik over de hamamdoeken van Happy Towels. Dat deze multifunctionele doeken ook heel handig zijn met kinderen lees je hier. 

Ik ben dol op hamamdoeken omdat ze weinig ruimte in beslag nemen, snel droog zijn en je ze voor veel dingen kan gebruiken, zo ook voor baby’s en kinderen. Je kan de doek bijvoorbeeld gebruiken om je box op te fleuren, (ik gebruik hem zelf regelmatig in de Hangloose Baby hangmat zoals op de foto hierboven) of als dekentje in de wieg, kinderwagen of zoals ik deze mooie roze doek van Happy Towels gebruik in het babynestje. Zoals je kan zien slaapt Zara er heerlijk onder.

Daarnaast is het een ideale doek om met je kind te gaan picknicken of heel handig voor een dagje strand. De Happy Towels doeken zijn namelijk extra lang, wel 210 cm (de traditionele hamamdoeken zijn 170 cm), dus je kan prima met je kind op de doek zitten. En na het badderen komt een hamamdoek ook altijd van pas, door de lengte kan je je kind er heerlijk in wikkelen.

Dit seizoen zijn de voorraden weer aangevuld met mooie nieuwe kleuren. De roze is mijn favoriet! Bekijk alle andere kleuren op de website van Happy Towels. Naast dat de doeken van bio katoen of bamboe heel fijn zijn, is het ook een heel fijn merk! Van elke hamamdoek gaat er namelijk 2 euro van de opbrengst naar de stichting ‘Papa laat me naar school gaan‘. Een organisatie die studiebeurzen verstrekt aan meisjes in Turkije (daar worden de doeken gemaakt) die zonder deze steun op hun 14e van school gehaald zouden worden. Daar word ik dus blij van! Met vrolijke kleuren, liefde voor mensen en de wereld waarin we wonen, én de gebruiksvriendelijkheid voortdurend in het oog houdend zorgt Happy Towels voor Happy People. Happy Zara, Happy Me.

 

 

 

 

 

 

Deze post is mede mogelijk gemaakt door Happy Towels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *