Groot nieuws! Weer een jaartje ouder én…

Afgelopen week werd ik weer een jaartje ouder. Hiephoi! Ook bestaat KOTB deze maand alweer 3 (!) jaar. Wauw! Maar er is nog meer GROOT (of juist klein) nieuws. 

Aangezien je op ‘lees meer‘ hebt geklikt ben je vast heel nieuwsgierig naar het nieuwtje. En terecht! Nou laat ik dan maar gelijk met de deur in huis vallen. Trommelgeroffel…….. Wij verwachten eind maart 2018 nog een kindje. Ik ben weer zwanger! Zwanger van ons derde (en laatste) kindje. Wat een wonder, wat een rijkdom!

De wens voor een derde kindje sprak ik al eens eerder uit (je leest het hier) en deze wens is eigenlijk heel snel in vervulling gegaan. Daar zijn we dan ook heel dankbaar voor. Inmiddels ben ik 17 weken in verwachting en het eerste trimester zit er alweer op. Dat is ook de reden dat het even wat rustiger was op KOTB. De eerste drie maanden was ik erg moe en had ik naast mijn werk weinig energie om ook nog te bloggen. Nu het tweede trimester begonnen is, heb ik gelukkig weer wat meer energie. Zo fijn! Ik voel me goed, heb geen klachten, dus ook daarvoor ben ik heel dankbaar.

16-weken-buik(je)

Lila vindt het heel leuk dat ze nog een zusje (of broertje) krijgt. Ze is er heilig van overtuigd dat ze een zusje krijgt, want een broertje heeft ze immers al… Ze wil dit keer een roze baby, roze muisjes en roze ballonnen. Tja wat zal ik zeggen, over drie weken weten we het. Spannend! Flynn die beseft het allemaal nog niet en het maakt hem vast niet uit of het een jongetje of meisje is. Het maakt ons ook niet uit, het is beide super leuk weten we inmiddels uit ervaring. Tot nu toe ziet alles er goed uit en we hopen dat we nog een gezond kindje mogen krijgen.

De weken zijn voorbij gevlogen en ik vind het een gek idee dat ik over drie weken al op de helft van de zwangerschap ben. Bizar toch. Het lijkt elke keer nog sneller te gaan. Extra genieten dus! Zeker omdat ik weet dat dit de laatste zwangerschap is. Drie kindjes lijkt me druk genoeg. ;-)

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *