GOSOAKY SS18

De nieuwe collectie van het Nederlandse regenkleding merk Gosoaky is weer helemaal te gek. Dit jaar staat het in het teken van denim. Huh denim regenkleding? Ja echt, check het zelf maar! Wat vind jij, hot or not?

Vroeger had ik een gruwelijke hekel aan regen. Want dan moest ik naar school fietsen met zo’n über lelijk regenpak aan, die je dan 100 meter voor de school snel uit trok, omdat je er niet in gezien wilde worden. Ik weet het nog goed, herken jij dit ook (of was ik de enige haha)?

Gelukkig is dat tegenwoordig wel anders, fijn voor onze kids! Én dit jaar is er zelfs aan de volwassenen gedacht. Ze hebben namelijk ook een aantal items voor jawel ons (!), zodat we lekker kunnen twinnen met de kids. LIKE! In de regenkleding van Gosoaky mag je gezien worden en ben je juist hartstikke hip. Dus kom maar op met die regen!

The life aquatic
De dames achter het merk hebben een 100% waterdichte denim stof ontwikkelt, wat heel uniek is. Dat betekend dat je je old school spijkerjack het hele seizoen kan dragen, wat voor weer het ook is… Ik zeg HOT!

Naast de toffe denim items biedt dit seizoen ook regenkleding met prachtige ruches, sportieve anoraks (een water- en winddichte jas met aangehechte capuchon), omkeerbare bombers, zomerse trenchcoats en afneembare binnenjacks die van lichtgewicht en ademende materialen gemaakt zijn. En alles is 100% waterdicht.

De nieuwe SS18 collectie is te koop via de webshop van Gosoaky of via één van de verkooppunten. Enjoy the life aquatic!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *