Flynn showt zijn outfit van Vingino

Als je aan kinderen denkt en aan jeans, denk je aan Vingino! Flynn kreeg een mooie outfit van dit Nederlandse merk en showt hem hier aan jullie.

Een relaxte look
Vingino is van de stoere kleding waarin elk kind er tof uitziet en zich zelfverzekerd voelt. Aangezien Flynn onze kleine stoere bink is, is dit een perfecte match. De combinatie van mooie denimstoffen en Italiaanse en vintage invloeden geeft de kleding een relaxte look. Ouders en kids zijn er dol op.

Van denim-only merk tot wereldwijd merk voor baby’s tot tieners
Het merk bestaat sinds 2001 en is in snel tempo uitgegroeid van een klein Nederlands denim-only bedrijf tot een wereldwijd merk voor alle kinderen, van baby tot tiener. Leuk om te weten: het allereerste product was een jeans geïnspireerd op een vintage exemplaar gevonden in Napels. Tegenwoordig is de collectie meer dan alleen jeans, zo hebben ze ook t-hirts, tops, rokjes en zelfs schoenen en zonnebrillen. Allemaal van even goede kwaliteit. Ze maken kleding die er geweldig uitziet en sterk is, zodat de kleding heel lang mee gaat. En dat is ook mijn ervaring met Vingino. Fijn en wel zo duurzaam als de kledingstukken veel en door verschillende kids gedragen kunnen worden.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Wist je dat Vingino niet alleen kwalitatief goede kleding maakt, maar onder ‘kwaliteit’ ook verstaat dat de artikelen worden gemaakt onder eerlijke omstandigheden? Ik wist het niet, maar vind het toch belangrijk en goed om te weten dat ze zich inzetten voor goede en eerlijke arbeidsomstandigheden in de fabrieken waar de kleding wordt gemaakt. Vingino is lid van de BSCI (Business Social Compliance Initiative) en der Grüne Punkt. Het basisidee van het logo van ‘Groene Punt’ is dat consumenten die het logo zien, weten dat de producent meebetaalt aan de kosten van de verwerking en recycling van verpakkingsafval. Het BSCI is een vooruitstrevend initiatief dat retailers, importeurs en bedrijven ondersteunt bij het verbeteren van de arbeidsomstandigheden bij hun leveranciers (fabrieken en boerenbedrijven over de hele wereld).

Mijn ervaring
De kleding valt over het algemeen niet heel ruim, bij Flynn zit het daardoor juist prima met zijn lange slanke lijfje. De pasvorm is hier goedgekeurd! Twijfel je, bestel dan gewoon een maatje groter, dan kan je kind er ook nog eens extra lang mee doen. ;-)

Het denimjasje staat zo stoer en leuk, ik heb er al heel veel opmerkingen over gekregen van mensen met de vraag van welk merk het jasje is. Ook het broekje, de romper en het shirtje staan Flynn fantastisch. Neem eens een kijkje tussen alle t-shirts ze hebben namelijk nog veel meer leuke shirts. Op de website van Vingino vind je alle informatie over het merk. Flynn is ook blij met zijn setje!

 

 

 

 

 

Deze post is mede mogelijk gemaakt door Vingino.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *