Een puur begin voor jouw baby (+winactie)

Hoe fijn is het dat er steeds meer bewuste en pure initiatieven ontstaan. Ik word daar heel blij van. Zeker als het gaat om pure babyproducten, dan heb je bij KOTB een streepje voor. Want het is toch eigenlijk te erg voor woorden dat er in veel babyproducten chemicaliën zitten! Nou die zitten dus mooi niet in de PureBabyBox. 

Een puur begin.. 
Een tas of box vol pure babyproducten voor moeders en baby’s, zonder chemicaliën en alles is van milieuvriendelijk of gerecycled materiaal gemaakt. Dat is ‘PureBabyBox’! Zodat elke baby een veilige start kan maken, zonder in aanraking te komen met chemische stoffen. Bijvoorbeeld luiers zonder chloor en spenen zonder BPA. Een puur begin voor moeder en kind en je helpt ook nog eens mee aan een betere wereld waarin jouw kind zal opgroeien. Win-win! Hoe mooi is dat.

Een kraamverzorgster die het verschil wil maken
Oprichtster Jowita is kraamverzorgster en was geschokt toen ze ontdekte hoeveel chemicaliën er in veel babyproducten zitten. Producten die massaal gebruikt worden omdat we niet weten wat er allemaal in zit, het een bekend merk is en dus zal het wel goed zijn want iedereen gebruikt het. Zo is PureBabyBox ontstaan.

Jowita wilde altijd al graag voor zichzelf beginnen, maar dan wel met iets waarmee ze het verschil kan maken. Een verschil voor moeder en kind én een verschil voor de wereld. En dat is gelukt! De visie is om meer bewustzijn te creëren zodat mensen zich realiseren dat een product wat iedereen gebruikt niet altijd goed is voor moeder, kind en milieu. Door het samenstellen van de PureBabyBox heeft iedereen makkelijk toegang tot goede en pure producten. Een mooi verhaal achter dit mooie initiatief.

Een tasje met pure producten
Voor onze baby kreeg ik de Pure Baby Bag. Hierin zitten een aantal pure producten die je goed kan gebruiken bij de komst van je baby. Zo kan je kennismaken met verschillende pure merken. In de tas zitten luiers van Lillydoo, bamboe babydoekjes van Naïf, spuugdoekjes en een swaddle van Lulujo, een bijtring van de Kleine Giraf en een leerzame bal van Bubabloon. Super leuk en handig! De tas kost €27,95 euro.

Naast de tas zijn er ook twee verschillende boxen. Eén voor rond en na de bevalling en één voor rond 6 maanden na de bevalling. En sinds kort zijn alle producten uit de boxen ook los verkrijgbaar via de webshop van PureBabyBox

Een leuk en origineel cadeau
Hoe leuk is het om een aanstaande of kersverse moeder een PureBabyBox cadeau te geven tijdens een babyshower of kraambezoek. Je helpt dan mee aan een puur begin voor moeder en de kleine spruit, wie wil dat nou niet?! En het is natuurlijk super leuk om een tas of box vol cadeautjes te geven (en te krijgen ;-) ). Ik weet zeker dat je met dit cadeau altijd goed zit.

Winnen
Namens PureBabyBox mag ik deze glazen fles van Hevea (zie foto hierboven) weggeven. Hoe tof is dat! De natuurrubberen bal zorgt er voor dat de fles extra goed beschermd is en de baby de fles zelf al kan vasthouden. Hoe maak je kans? Het is heel simpel; volg kidsontheblogmirte en purebabybox op instagram en laat een reactie achter onder deze blogpost, that’s it! Over een week wordt de winnaar bekend gemaakt.

Meer info vind je op de website van PureBabyBox

 

Deze post is mede mogelijk gemaakt door PureBabyBox.

8 reacties

  1. Laura zegt:

    Mooie pure producten allemaal. De fles van hevea lijkt me ook perfect voor mijn kindje. Ziet er ook nog eens heel mooi uit! Ik doe mee:-)

  2. kidsontheblog zegt:

    Het lootje is online getrokken (zie instastories) en de winnaar is…. LAURA!

    Gefeliciteerd! Neem even contact met me op, dan zorg ik dat je de fles zo snel mogelijk ontvangt. Alvast heel veel plezier met de fles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *