Dit is ons jaar!

Het nieuwste boek van Irene van Studio Ins & Outs is wat Simone betreft een groot succes! Lees snel verder voor een leuke actie speciaal voor onze trouwe lezers. 

Irene is begonnen met het ontwerpen van invulboeken omdat ze het vastleggen van herinneringen belangrijk vindt. Zo vind je in haar webshop een invulboek over je zwangerschap, het eerste jaar van je kindje, het ‘Kijk mij eens!’ boek voor kinderen van 1 tot 4 jaar, een happy moments boek, een leuk boek voor de kraamvisite, oppasboekjes, vriendenboekjes en nog veel meer!

Haar nieuwste boek ‘Dit is ons jaar’ is alweer haar elfde (!) boek en wij vertellen je graag waarom we zo enthousiast zijn.

Elke moeder wil het liefst alle herinneringen van haar kind(eren) vastleggen. Maar eerlijk is eerlijk, hoe ga je dit handig en vooral op een leuke manier doen? In 2017 heb ik alles bijgehouden in een online fotoboek. Nou ja bijgehouden… ik heb mijn best gedaan, maar de tijd vliegt en ik moest vaak met terugwerkende kracht alle foto’s en herinneringen toevoegen. Ik deed dit op de computer omdat ik mijn eigen fotoboeken van vroeger tegenwoordig best wel ouderwets vind. Daarnaast worden er tegenwoordig veel sneller, makkelijker en véél meer foto’s gemaakt, dus alles in een online fotoboek leek me ideaal. Totdat ik dit nieuwe boek van Irene tegenkwam. Perfect dacht ik! Hoe leuk is dit? Ik kan alles bijhouden, met vrolijke kleurtjes bijschrijven en met leuke tape de foto’s inplakken. Ik kan niet wachten tot eind januari en zie mezelf al zitten met een kopie thee, vrolijke pennen en leuke foto’s van ons gezin.

Het begint al met een super leuke bucketlist. Handig! Kunnen we gelijk na gaan denken wat we in 2018 allemaal willen gaan doen. Daarnaast vind je ruimte voor de mooiste momenten, netflixlijst, boekenlijst, muzieklijst, vakanties, dagjes uit, foto’s, uitspraken en nog veel meer! Zo heb je aan het einde van het jaar een fantastisch en gezellig boek vol herinneringen.

Uiteraard kun je elke maand met dit invulboek beginnen, maar aan het begin van een nieuw jaar is toch het leukst? Dat vindt Irene ook! Daarom krijg je tot en met 31 december 15% korting op dit te gekke invulboek en bestel je het boek de komende week voor maar €22,90 in plaats van de normale prijs van €26,95.

Bestel je daarnaast dit (of een ander) invulboek van Studio Ins & Outs vóór 31 januari en vermeld je in het opmerkingen veld ‘kids on the blog’ dan ontvang je een gratis A5 poster. Geef in het invulveld ook je voorkeur voor volwassene, jongen of meisje aan en je ontvangt de A5 poster samen met jouw boek. Hoe leuk! .

Tot 31 december is het invulboek ‘dit is ons jaar’ in de aanbieding + gratis poster (speciaal voor KOTB volgers)! Vanaf 1 januari gaat het boek weer naar de originele prijs, maar blijft de gratis poster nog een maand geldig. Dus hoe sneller je besteld, hoe meer korting je krijgt.

Wij zijn enthousiast en hopen dat jullie dit ook zijn! Neem snel een kijkje op de website www.studioinsenouts.nl en geef jezelf, je kind, je partner, je vriendin of wie dan ook een leuk en origineel cadeau. Op naar een mooi 2018!

 

 

 

 

 

Deze post is mede mogelijk gemaakt door Studio Ins & Outs. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *