De eerste Little Label outfit voor de baby

Rond 37 weken (jaja zover ben ik inmiddels alweer) is het verstandig om je vluchtkoffer in te pakken, voor als je onverwachts naar het ziekenhuis moet. De bevalling komt steeds dichterbij en kan in principe elk moment beginnen. Spannend! In je vluchtkoffer doe je ook een setje kleding voor je baby. Bekijk hier welk super schattige setje uit de nieuwe Little Label collectie ik meeneem voor onze kleine meid.

Dat ik fan ben van het duurzame Nederlandse kinderkledingmerk Little Label voor kids van 0 tot 14 jaar is inmiddels wel duidelijk. Zo showde zowel Lila als Flynn al een keer hun outfit van dit fijne merk. En nu mag ook onze derde spruit zeer binnenkort een setje van de newborn collectie uitproberen. Naast een hele mooie collectie met zachte kleuren en aansprekende all-over-prints is het vooral ook heel praktisch. En wie mij een beetje kent, weet dat ik van praktisch hou. Happy kid & happy mom!

Overslagshirts en comfy omslagbroekjes zijn bij mij favoriet. Zeker voor de eerste maanden waarin je je baby best vaak om moet kleden, dan vind ik dit ideaal en zeker een musthave voor je baby én ook voor jezelf! De newborn collectie bevat rompers, t-shirts, broekjes, vestjes en boxpakjes in verschillende mooie kleuren en prints. Maar ook mutsjes, slabbetjes en omslagdoeken met dezelfde mooie prints. Die in de eerste maanden ook heel goed van pas komen, weet ik inmiddels uit ervaring. ;-) En alle items zijn perfect met elkaar te combineren, zo ook het super lieve shirtje en mutsje met klavertjes (deze zijn er ook in blauw en bruin) met het roze omslagbroekje. Te schattig toch.

En hoe tof is de omslagdoek met gouden sterretjes (zie foto hier onder)! Ik kan niet wachten om ons kleine meisje hier straks heerlijk in te wikkelen en uren met haar te knuffelen. In de newborn collectie zitten ook rompers, broekjes, shirtjes en boxpakjes met dezelfde print. I love it!

De hele zomer 2018 collectie (ook voor de grote kids zit er weer een hoop leuks tussen!) bekijk je op de website van Little Label. Je kan hier direct online shoppen of langs 1 van de 200 verkooppunten gaan om jouw favoriete items te scoren. Ik ben super blij met dit schattige pakje en heb besloten dat dit het eerste pakje wordt voor onze baby. Wat toch wel speciaal is zo’n eerste pakje voor je kersverse spruit… Een foto volgt snel.

 

 

 

 

 

Deze post is mede mogelijk gemaakt door Little Label.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *