Boy or girl…?

Inmiddels ben ik 25 weken zwanger en is het alweer een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven. De weken vliegen voorbij met twee kindjes, de zwangerschap van ons derde kindje en vier dagen werken. Daardoor kwam het er gewoon even niet van om ook nog te bloggen. Maar ik heb een leuk nieuwtje die ik graag met jullie wil delen. 

Ik voel me gelukkig nog steeds goed, heb weinig last van klachten en ben zo dankbaar dat ik het zwanger zijn nog een keer mee mag maken. De 20 weken echo is alweer even geleden en voor zover ze kunnen zien ziet alles er goed uit. Heel fijn! Daarnaast weten we ook of Lila en Flynn nog een broertje of zusje krijgen.. Spannend! Wat denk jij?

20-weken-buik 

Lila zei vanaf het begin al dat ze dit keer wel een zusje wil, want een broertje heeft ze immers al… Persoonlijk had ik helemaal geen voorkeur voor een jongen of een meisje. We hebben al een dochter en een zoon, dat is een groot rijkdom en nu komt er nog een klein wondertje bij. Voor Lila zou ik het wel heel leuk vinden als ze een zusje krijgt, omdat ze dit zo graag wil.

20-weken-echo 

Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik twee dochters zou krijgen. Toen ik zwanger was van Flynn dacht ik in eerste instantie dat het wederom een meisje zou worden.. Niet dus! In het begin moest ik even wennen aan het idee (lees hier meer over de zwangerschap van Flynn), maar jongetjes zijn ook echt zo leuk. Flynn is zo makkelijk en lief, een heerlijk ventje!

20-weken-baby

Dus zou het nu toch die tweede dochter zijn? Wat ik altijd heb gedacht of zat mijn gevoel er weer naast… Dit keer klopte mijn gevoel, we krijgen nog een meisje! Toen we het aan Lila vertelde sprong ze een gat in de lucht, zo blij dat ze was. We hadden het moeten filmen, haar reactie was geweldig. Helaas voor jullie, hebben we dit niet gedaan anders had ik het zeker gedeeld in deze blogpost. ;-)

Een zusje voor Lila en Flynn, hoe leuk is dat! Had jij een voorgevoel tijdens je zwangerschap en zo ja klopte jouw gevoel? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen.

Eén reactie

  1. Laura zegt:

    Zo leuk, weer een meisje! Ik moet nog even 5 weken wachten tot ik weet wat mijn spruit is. En je weet wat mijn gevoel zegt :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *